Meksikolainen lasagne

Enchilada, eli meksikolainen lasagne. Lähes oikean lasagnen veroinen, mutta puolet helppotöisempi. Ensin pöristetään jauheliha ja kääritään se sitten tortillojen sisään. Laitetaan vuokaan, päälle tomaattisalsaa ja juustoa. Jauheulihaa pitää maustaa paljon ja monesta purkista. Loppputulos on aina vähintään hyvä, ellei jopa erinomainen. Rehuja, kuten porkkanaa, kesäkurpitsaa tai maissia voi lisätä jauhelihan joukkoon

ARVOSANA: 8+

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s