Mustikkapiirakka

Piirakka näyttää yhtä hyvältä kuin se onnistuikin, eli ei taaskaan mennyt aivan putkeen. Maku oli ehtaa mustikkapiirasta, mutta rakenne jäi keskeltä raa’aksi, kuten leipomuksissani yleensäkin. Syytän mälsää vuokaa, joka oli testauksessa.

Reseptinä oli tuttu ja turvallinen pöhistys, jossa sekoitettiin ensin voi ja sokeri, sitten mukaan jauho, leivinjauhe ja muna. Päälle turkkilaisesta jugurtista, sokerista ja munasta tehty mössö. Ensi kerralla palaan takaisin silikonivuokaan.

ARVOSANA: 6,5

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s