Parmesaanikanaa ja lankkupottuja

Idea uusimmasta Kodin kuvalehdestä. Kanat ruskistettiin ja marinoitiin sitruuna-öljy-valkosipuli-suola seoksessa ja laitettiin sen jälkeen vuokaan ja päälle pestoa sekä parmesaani. Soosina sinappi-jugurttikastikke.

Lankkupotuissa mausteena grillimaustetta, suolaa, pitsamaustetta ja hiukan tulisempaa Ryytihyppysen herkkumaustetta.

Kanoissa olisi saanut olla enemmän väriä ja pesto olisi pitänyt tehdä itse muuten kiinnostavia makuja.

ARVOSANA: 7+

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s