Keltainen broileripata

Eilen rupesi tekemään mieli värikästä ja tulista ruokaa. Päätin tehdä broileripataa. Idean sain täältä.

Padassa on ohjeessa olevien ainesten lisäksi paketillinen kikherneitä (suolavedessä), säilykeananasta ja iso keltasipuli. Juuri mitään ruokaa ei nimittäin voi tehdä ilman sipulia. Paprikat olivat punaisia ja porkkana sitä tavallista oranssia. Mausteita chilin, kurkuman ja curryn lisäksi vähän sitä sun tätä. Mustapippuri on sipulin ohella must näissä ruuanlaittohommissa.

Valmistusprosessi poikkesi myös ohjeesta, koska mielestäni maku ruokaan saadaan kuullottamalla vihannekset pannulla öljyssä. Ruskistin myös broilerit mausteiden kera pannulla. Sitten kaikki ainekset pataan muhimaan noin tunniksi kookoskerman, veden ja ananasmehun kera.

Nautimme pataa basmatiriisin kera ja patahan vain parani lämmitettäessä tänään. Höökiä olisi kylläkin saanut olla vielä enemmän.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s