Peruna-vuohenjuusto-muussia ja jauhelihapihvejä

Kilo pottuja, 200g vuohenjuustoa, voita, suolaa ja ripaus valkopippuria ja päällä korppujauhoa. Ensin pottujen keitto ja 25 minuutiksi uuniin, siinäpä se. Pihveihin mausteita monesta purkista, Worchester kastiketta, sinappia ja ketsuppia. Lisäksi pöristettyjä sipulirenkaita.

ARVOSANA: 8,5

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s