Voimaruokaa

Kippari-Kalle loihti tänään ricotta-pinaattitäytteisiä canneloneja. Tekijä itse kaipaili vähän lihaa, mutta minulle tämä ihanan pehmeä ja täyteläinen herkku maistui tällaisenaan.

Toteutus oli muuten ihan ohjeen mukainen, mutta purjon tilalla käytettiin tavallista keltasipulia ja tuoretta valkosipulia.

Puolet pinaatista oli tuoretta ja puolet pakastettua.

ARVOSANA: 8-

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s