Uunibroileria persikan ja fetan kera

Iso paketti broilerin rintafileitä, jotka pyöritettiin mausteissa ja laitettiin vuuan pohjalle. Päälle persikan viipaleita ja fetalevyjä, niiden päälle sipulirenkaita.

Sitten lisättiin itse lisämaustettu kolmen sipulin kerma juustoraasteella ryyditettynä ja lopulta päälle hiukan savujuustoraastetta. Sitten 45 minuutiksi uuniin 200 asteeseen ja ateriointi basmati-riisin kera.

Konsepti ei ole täysin onnistunut. Sipulirenkaat jäävät raaoiksi pitkästä pöristyksestä huolimatta ja ylimääräistä nestettä irtoaa aika paljon. Maistui paremmalta seuraavana päivänä, kun nesteet olivat asettuneet.

Ruokaa riitti kolmannelle päivällekin.

ARVOSANA: 6

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s