Savuporo-juustokeittoa ja focacciaa

Taloutemme rikastui viime viikolla uudella leivontavuokalla. Tätä 7 euron sijoitusta testattiin tänään focacciaa leipomalla. Ohje löytyy täältä. Lähimarketissa ei ollut tuoretta rosmariinia, joten kuivattu sai kelvata. Gourmetsuolan tilalla tavallista merisuolaa myllystä. Kohotus kahteen kertaan eli taikinakulhossa ja vielä tovi vuokaan levittämisen jälkeen. Vuoka toimi loistavasti ja leivästä tuli muhevaa. Arvosana 8.

010

Keittona oli savuporo-juustokeittoa suunnilleen tämän reseptin mukaan tehtynä. Poro oli tosin tavallista käristystä savuporon sijaan. Ei voi kauheasti moittia.

Savuvuporo-juustokeiton ARVOSANA: 8

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s