Pots de crème au chocolat

Ohjelmassa Leila bakar i Frankrike valmistettiin tätä herkullista suklaajälkkäriä. Pitihän sitä kokeilla ihan ohjeen mukaan, tosin vain puoli annosta (= 4 Teema-kahvikupillista).  En vain ottanut huomioon sitä, että minulla oli käytössä isommat kupit. Kypsennysaika olisi siis pitänyt olla pidempi, koska massa jäi keskeltä liian vetiseksi. Maussa ei ollut moittimista. Ohje löytyy täältä på svenska.

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s