Loppiaisen skonssit

Loppiaisen päiväkahveille tein elämäni ensimmäiset skonssit. Selailin monia reseptejä, mutta päädyin tällaiseen perusohjeeseen. Seuraksi aprikoosihilloa. Kermat jätettiin nyt vispaamatta, ehkä sitten ensi kerralla. Ohjeen mukaan taikinasta tulee 10 kpl juomalasilla otettuja kakkusia. Itse käytin kuohuviinilasia, jolla pienempiä leipäsiä tuli parikymmentä. Suola maistuu melkoisen selvästi, koska voikin oli normaalisuolaista laatua. Meitä ei haittaa, mutta kannattaa vähentää, jos ei ole suolaisen ystävä. En muuten voidellut maidolla, koska unohdin…

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s