Runebergin tortut


Pieni varaslähtö Runebergin päivään perinteisillä tortuilla. Viime vuonna käytin ensimmäistä kertaa tätä ohjetta ja se on paras tähän asti kokeilluista resepteistä. Rasvana oli puolet voita ja puolet rasiamargariinia. Kermaa ei ollut, joten täysmaito sai kelvata. Laitoin vattuhilloa lusikalla myös taikinan sisään ennen paistamista. Näin tortuista tulee mehevämpiä. Amaretolla olisi tietenkin voinut vielä kostuttaa…

Tein pieniä muffinssimaisia torttuja, joita tuli 22 kpl.

[ARVOSANA 9]

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s