Pipoilua

Pengoin lankapussukoitani ja käteen tarttui joskus viime keväänä ostettu kerä Dropsin Big Fabelia. Päätin yrittää riittäisikö se Pumpsukan pipoon. Neuloin 100 silmukalla 2 n, 3 o joustinta. Aloitin kavennukset neulomalla 8 joustinta, 2 oikein yhteen ja edelleen kavensin joka kerroksella samassa kohti. Kun lanka alkoi uhkaavasti loppua, vedin lopun langan jäljellä olevien silmukoiden läpi. Harvoin tulee lankakerä näin tarkasti käytettyä. Puikkoina olivat 4 mm pyöröt. Big Fabel on ihanan muhku konepestävä lanka eikä kuulemma kutita.


Tokihan itsellekin piti pipo väsätä aiemmin neulotun Silmu-kaulurin kaveriksi. Lankana Dropsin Lima (menekki alle kaksi kerää) ja taas nelosen pyöröt. Silmukoita 96 (vähempikin olisi riittänyt, niin olisi tullut napakampi). Mallineuleena 2 o, 2 n ja kavennukset suunnilleen samaan tapaan kuin edellä. Tupsussa ja raidassa on käytetty Silmu-lankaa.

006-002

Pipo ja kauluri suorastaan huusivat lapasia kaverikseen. Lankapussukoiden kätköistä löytyi yksi kerä Gjestalin Siljaa (aiemmin neulomani Hugo-kauluri on tästä), josta sain pieniin kätösiini mukavan ohuet peruslapaset silmukkamäärällä 40. Raitana taas Silmu, vaikka se paksuna lankana näyttääkin vähän hassulta. Peukalo on neulottu 16 silmukalla. Silja on riittoisa lanka ja sitä jäi vielä vähän vaikkapa sukkaraidoiksi.

009

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s