Tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja kauraleipää

Keitossa perustana oli 500 g paseerattua tomaattia ja 400 g tomaattimurskaa. Ensin kuullotettiin sipulit ja valkosipulit. Liemen pohjana kasvisliemikuutiot. Myöhemmin lisättiin 200 g yrttivuohenjuustoa ja 2 dl ruokakermaa – vähempikin kerma olisi riittänyt… Mausteena kuivattua persiljaa.

Maku oli täyteläinen ja ”johtokunnan” hyväksymä. Mainio talviruoka. 🙂

ARVOSANA: 8+
015

Lisäkkeenä oli kauraleipää, joka valmistettiin kaurapuuropohjasta. Sanotaanko näin: leipää syödessä ei tarvinnut ilmaa pureskella… Varpaille ei toki kannattanut pudottaa… Ihan syötävää leipää nousun puutteesta huolimatta… Pari pötikkää laitettiin suoraan pakkaseen.

ARVOSANA 6,5
017

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s