Lihapullat ja muusi & parsakaalipiirakka

Lihapullissa oli mukana soijarouhetta sikanaudan ohella. Maustaminen monesta purkista, kuten aina. Hyvän peruna-juuresmuusin salaisuus on X-tran aromisuolassa, jota pitää pläjäyttää kunnolla muusiin voin, maidon ja valkopippurin kera.

Lisukkeena oli kikherne-purkkimaissi-raejuusto sötkötystä.

ARVOSANA 8+
002-017

Parsakaalipiirakassa oli mukana kinkkusuikaleita ja purkillinen Pohjanpoika savuporo-kevätsipuli sulatejuustoa. Munat olivat loppu, joten täytteeseen laitettiin vain purkillinen ruokakermaa lisukkeeksi.
Piirakan pohjan leipoi Kettutyttö tällä ohjeella. Muheva oli piirakka. 🙂

ARVOSANA 7,5

002-018

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s