Kanaa wokkivihanneksilla ja suklaamoussea

Kananpötkäleet oli marinoitu soijakastike/appelsiinimehu/appelsiininkuori/oliiviöljy/mustapippuri marinadissa. Päällä öljystä, valkoisesta balsamicosta ja persiljasta tehtyä kastiketta. Alla peruswokkia bambunversoilla, mausteena soijakastiketta ja makeaa chilikastiketta.

ARVOSANA: 7,5

Jälkkäriosastolla testailtiin suklaamoussesta tällaista versiota. Tästä ei tosin tullut niin kovin kevyttä, koska kaupassa ei ollut 13 % laihempaa tuorejuustoa. Suklaana Brunbergin tumma.

Kovin oli suklaista ja makeaa. Olisi ehkä kaivannut jotain marjaisan raikasta kaveriksi.

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s