Sconesit, juuresloota ja 2 kg uunipottuja

Sconesien ohje on otettu Annie Nicholsin ”Perunakirjasta”. Kyseessä on skotlantilainen perinneruoka.
– perunaa 125 g
– vehnäjauhoja 175 g
– 2 tl leivinjauhetta
– pekonia
– juustoraastetta
– 50 g voita
– 2 rkl maitoa

Nypi rasva ja jauhot. Keitä perunat ja survo ne. Sekoita taikina, muotoile kakkusia ja voitele munalla. Paista 15 minuuttia. Hyviä tuli, vaikka tapani mukaan eivät nousseetkaan kunnolla.

ARVOSANA 7,5

002-024

Juureslootaan raastettiin punajuurta, palsternakkaa uutuutena, porkkanaa, lanttua ja sipuli. Sekaan kermaa muskotilla höystettynä.

ARVOSANA: 7-

001-017

Miehekäs annos uunipottuja valmistettiin pöhisyttämällä pottuja ensin 1h 20 min uunissa, kaapimalla sisus kattilaan ja muusiksi. Sekaan laitettiin Lidlin sulatejuustoa, persiljaa, ruohosipulia, sipulia, paprikaa, turkkilaista jugurttia ja kinkkusuikaleita ja tyhjät kuoret täytettiin. Ja takaisin uuniin mozzarellaraasteen kera.

ARVOSANA: 8-
003-009

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s