Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Tein taiteellisesti asetellun version klassisesta makuyhdistelmästä.

Resepti:
– Punajuuria keitetään 20 min ja pöristetään uunissa 20 min sen jälkeen, kun ne on uitettu öljy/timjami/suola/mustapippuri/siirappi-liemessä ennen uuniin laittoa.
– Salaatinlehdet asetetaan alimmaiseksi.
– Keskelle keko päärynänlohkoja.
– Vuohenjuustoviipaleet ja punajuuret asetetaan ympyrään päärynöiden ympärille.
– Päälle ripotellaan vinaigrettea, basilikaa ja paahdettuja auringonkukansiemeniä.

ARVOSANA: 8+
005-004

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s