Tiramisukääretorttu

Kääretorttu on jäänyt tämän talouden leipomuksissa pahasti paitsioon. Tänään korjasin asian tekemällä tiramisukääretorttua tällä ohjeella.

Täyte oli hyvää ja torttu kuohkeaa. Seuraavalla kerralla jätän murukahvin pois, koska se maistui väkevälle eikä tuonut tortulle mitään lisäarvoa. Tuorejuustona Viola 13 % ja mausteena Disaronno. Vaniljatangon tilalla vaniljauute.

Arvosana 7. Seuraavalla kerralla raikkaampaa ja marjaisempaa torttua.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s