Shepherd’s pie

Epäkesäisenä helleruokana kokeilussa oli Shepherd’s pie, suurin piirtein Gordon Ramsayn reseptin mukaan.

Resepti

– Pieniksi pilkotut pari porkkanaa ja sipuli kuullotetaan.
– Lisätään 400g jauhelihaa ja valkosipuli
– Pitsakastikkeen jäänteet mukaan.
– Worchester kastiketta, lihaliemikuutio, pippuria ja grillimaustetta
– Suurustetaan jauholla ja redusoidaan sopivan paksuiseksi.
– Soosi kaadetaan vuoan pohjalle.

MUUSI

– Noin 1kg pottuja, keitetään, kosteus kokonaan pois.
– Lisätään kunnon roiskaus margariinia, parmesaania ja 1/2 dl tuhtia kermaa.
– Maustetaan yrttisuolalla ja valkopipppurilla.
– Kaavitaan muusi soosin päälle ja ripotellaan päälle parmesaaniraastetta. Päällystä voi muotoilla haarukalla.

– Paistetaan 220 asteessa 25 minuuttia.
– Lopputuloksena jämäkkä ja hiukan päältä ruskettunut muusi

Tuhtia ja hyvää tutinaa tuli! Parhaimmillaan hiihtolenkin jälkeen!

ARVOSANA: 8,5

007

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s