Tortilloja vesimelonisalsalla ja pestoperunoita

ITSE TEHDYT TORTILLAT VESIMELONISALSALLA

Tortillat tehtiin suunnilleen tällä ohjeella, mutta erikoisvehnäjauhosta. Tatti kaulitsi taikinan ja Töppö hoiti paistamisen. Ihan hyviä tuli ja prosessi oli helppo, tosin taikina oli liian helposti kutistuvaa, koska durumvehnänäjauhot olivat loppu.

Salsa tehtiin suunnilleen tällä ohjeella, mutta ilman korianteria. Lisänä basilikaa, kevätsipulia ja limen kuorta. Salsa oli raikas limettinen yllätys ja potkua riitti jalapenoista.

Soosi tehtiin ranskankermasta ja valkosipulista, lisukkeena hernemaissia.

018-001

PESTOPERUNAT

Pestoperunat olivat maukas lisäke broilerin rintafileille. Pesto tehtiin basilikasta, paahdetuista auringonkukansiemenistä, rypsiöljystä, Grada padano -juustosta, valkosipulista ja ruohosipulista, mausteena pippuria ja runsaasti suolaa.

041

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s