Mustaherukkajäätelöä, lihiksiä ja kesäkurpitsalasagnea

Mustaherukkajäätelö tehtiin perinteisen Ben & Jerry ohjeen pohjalta. Maku tuli Kettutytön tekemästä mustaherukkahillosta, joka suodatettiin siivilän lävitse. Hillo oli tehty hillosokeripaketin ohjeen mukaan. Sattumiksi lisättiin virolaista valkosuklaata, jossa oli mustikoita ja riisimuroja. 300 g levy oli hankittu eurolla Tokmannin alennushyllystä.

Jäätelössä oli mainiosti potkua, tosin valkosuklaa jäi aisankannattajan rooliin. Hyvää oli ja kehittelemisen arvoista edelleen!
004-020

Soijarouhelihikset tehtiin tämän ohjeen mukaan. Jauhoina sekoitus ruis-, graham- ja vehnäjauhoja. Tuli valtavia pötkylöitä ja syötävää riitti miltei 3 päiväksi!

Lihikset nautittiin tomaattikastikkeen, chilimajoneesin ja väkevän sinappikurkkusalaatin kanssa. Taikinassa lienee potentiaalia muunkinlaisiin leipomuksiin.

002-034

Kesäkurpitsalasagne oli tällä kertaa Pumpsukan soolosuoritus, kun Kettutyttö karkasi R:n kanssa vattuun. Valmistus perinteisen kaavan mukaan, mutta jauhelihaa jatkettiin 3 desilitralla soijarouhetta. Myös 4 porkkanaa pilkottiin mukaan. Kesäkurpitsaa olisi voinut olla enemmänkin kuin 1 iso. Tarjottiin myös R:lle. Kettutytön suosikkilasagne. 🙂

002-033

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s