Tahmaista kanaa ja halloumi-kesäkurpitsapihvejä

Tahmea, makea ja mausteinen kana tehtiin tämän suositun ohjeen mukaan. Lopputulos oli lähes ravintolatasoa. Lisäkkeenä riisiä, vihreitä papuja ja porkkanaa.

ARVOSANA: 8,5

002-035

Halloumi-kesäkurpitsapihvit (alk. pallerot) tehtiin Kodin Kuvalehden ohjeen mukaan.

– 350 g raastettua kesäkurpitsaa (nesteet puristetaan pois)
– 225 g raastettua halloumia
– sipulia
– 1,5 dl jauhoja
– pari munaa
– suolaa ja pippuria

Pihvit pysyivät hyvin koossa, mutta halloumi ei tuonut lisäarvoa tavallisille kasvispihveille. Rakenteesta tuli hiukan luttero, maku oli ok.

Lisäkkeenä oli extrahyvän pottumuussia (ihan syötävää) ja höpöhöpö-maustettua jugurttikastiketta.

ARVOSANA: 7

001-030

Soijarouhe-perunalaatikko kyhättiin kokoon jäämistä, kuten edellisen päivän keitetyistä potuista. Mausteyllätyksenä mukana oli currya.

Lopputulos oli välttävää mössöä, kuin yliopistoruokalan huonona päivänä. Soijarouhe kaivannee kaveriksi tomaattimurskan.

ARVOSANA: 5,5

001-029

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s