Pitsaa ja jälkkäreitä

Pitsat tehtiin kimppatyönä Kettutytön kanssa – Kettutyttö teki pohjan ja minä hoidin loput. Pitsapohja tehtiin vanhalla reseptillä.

Tomaattikastikkeessa oli valkosipulia, sipulia, oreganoa, basilikaa, mustapippuria ja 1,3 lihaliemikuutiota. Kastiketta keitettiin hiukan kasaan.

Lopputuloksena syntyi chorizo-paprikapitsa ja feta-ananaspitsa. Peltejä esilämmitettiin uunissa. Paistoaika oli 11 min 250 asteessa. Taivaallinen lopputulos!

ARVOSANA: 9+
003-017

Mustikkaisena jälkkärinä tein Blueberry Crumb Barin, jonka ohje löytyy täältä. Rasvana oli voi ja mausteena kaneli. Taikinaan olisi voinut laittaa puolet tummaa sokeria. Eräs parhaista mustikkasöhellyksistäni!

ARVOSANA: 8+
008-007

Työläämpänä jälkkärinä ähersin vadelmajäätelökakkua tämän reseptin mukaan.

Pohja tehtiin mudcake-dominoista ja voista, väliin itse tehtyä vadelmajäätelöä ja päälle suklaa-ganache. Kuulostaa namilta, mutta kokonaisuus ei ollut hintansa ja vaivansa väärti. 😦

Pohja oli kovaa kuin kivi, vadelmajäätelö olisi kaivannut enemmän vadelmaa ja koostumuskin oli hiukan jäinen. Ganache ei tuonut juuri lisäarvoa, eikä kokonaisuus ollut suurempi kuin osiensa summa. Mutta eihän noista aineksista kovin huonoa voi tulla…

ARVOSANA: 7-

006-010

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s