Pumpsukka kehittyy leipurina

Olen ottanut ohjelmakseni koittaa allrecipes.comin parhaita leipomuksia, josko niiden avulla saisin leivontamahalaskujeni putken rikki. Alku näyttää lupaavalta.

Ensimmäisessä kuvassa ovat klassiset maapähkinävoikeksit tällä reseptillä. Keksit jäivät liian pehmeiksi, mutta maku oli ok. Eivät kuitenkaan lässähtäneet liian ohuiksi, kuten monilla muilla yrittäjillä. 🙂

ARVOSANA: 7
001-032

Seuraava leipomus oli eräänlainen ”köyhän miehen Fazerin marjapiirakka” mustikoista, joka tehtiin jo aikaisemmin hyväksi koetulla reseptillä, mutta muffinssivuoassa.

ARVOSANA: 8+

003-018

Kolmas leipomus oli huippusuosittu Peanut Butter Cup Cookies, jota tein kahteen eri kertaan. Sisukseen ei löytynyt mistään reseptin vaatimia ”miniature chocolate covered peanut butter cups” nameja, joten ensimmäisessä satsissa oli Parrotin suklaalla päällystettyjä pähkinöitä irtonamujen osastolta. Toisessa satsissa oli irtonamuina suklaalla päällytettyjä maissipalloja (kuvassa), jotka eivät toimineet yhtä hyvin kuin Parrotsin namut. Toisessa satsissa taikinassa oli myös pähkinöitä, jotka eivät kuitenkaan tuoneet lisäarvoa.

ARVOSANAT: Parrotsin namuille 9 ja maissipalloille 8.

009-006

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s