Curry ja chili

Ensimmäinen möhennykseni on Masaman curry possusta, jonka inspiraation sain Australian master chefistä. Vahinko vaan, että curryssä pitäisi olla kaiken sorttisia ihmemausteita, joita ei ole kaapissa tai edes kaupassakaan.

Curryn pohjana oli punainen currytahna. Mausteena inkivääriä ja mitä muuta löytyi. Lopputulos oli laimea aavistus alkuperäisestä kuin yliopiston ruokalassa konsanaan. Rypsipossu vaatisi pidemmän hauduttamisen tullakseen mureaksi.

ARVOSANA: 6+
004-026

Toinen annos on punajuuri-fetasalaatti. Ehdotonta herkkumuonaa 🙂 Mukana päärynää, punasipulia ja paahdettuja auringonkukansiemeniä. Tästä satsista unohtui pois pekoni, joka olisi täydentänyt elämyksen. Kastikkeena hunajapohjainen soosi, koska hunaja täydentää mainiosti punajuuren ja fetan maun.

ARVOSANA: 8,5

003-019

Kolmantena ruokana oli jonkinlainen salaattivene, täytteenä broileria ja kvinoaa. Esikuvana P. F. Chang’s Chicken Lettuce Wraps. Ei aivan paras kuningasidea.

ARVOSANA: 6+

001-034

Viimeisessä kuvassa koko kesän parvekeviljelyjen lopputulema, yksi kolmestatoista chilinpötkylästä. Muilta osin viljelyksistä ei ole pahemmin kerrottavaa 😦

004-025

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s