Itsenäisyyspäivän herkkuja

Punajuuresta on tullut suosikkijuureksemme. Tällä kertaa sitä käytettiin punajuurilaatikkoon, joka tehtiin suunnilleen tämän perusohjeen mukaan. Mausteena piparjuuritahnaa, tuorejuustona tilli-pippuri. Punajuuret esikeitettiin ja jyrsittiin koneella. Hyvät perusmaut. Proteiinina possunmötkäle, joka ensin marinoitiin, sitten suolattiin ja lopuksi paistettiin uunissa lämpömittarin kera.

ARVOSANA: 7,5

Jälkkärinä oli kookos-riisivanukasta. Mukavan samettinen lopputulos tuli sekoittamalla jäähtyneeseen vanukasmassaan reilu desi vatkattua Flora Kuohua. Kookos maistui voimakkaasti – seuraavalla kerralla osan kookosmaidosta voisi ehkä korvata tavallisella maidolla. Limeä ei tässä vanukkaassa käytetty. Lisukkeena pakastemansikoista ja tomusokerista sauvasekoittimella surautettu kastike. Arvosana 8,5.

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s