Päärynäinen toscapiiras

Päärynä on ollut hieman alihyödynnetty hedelmä kokkailuissamme. Tällä kertaa säilykepäärynät päätyivät toscapiirakkaan. Pohjataikinaa muokkasin hieman: 0,5 dl jauhoista korvasin kauraleseillä ja laitoin mausteeksi vajaan teelusikallisen kardemummaa.

Piirakasta tuli mehevä ja vaniljajäätelön kera kelpo päiväkahviherkku tai jälkkäri.

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s