Pieniä ruokauutuuksia

Paahdetut kikherneet. Mausteita, öljyä ja uuniin. Nämä kikherneet liotettiin ja keitettiin itse. Ei suolapähkinän veroinen herkku, mutta mielenkiintoinen uutuus kumminkin

ARVOSANA: 7
IMG_3609
Pikabanaanijäätelö ja itse tehty suklaakastike. Kypsiä banaaneja pakastetaan ja sekotetaan jäätyneinä. Voila! Jäätelö on valmis. Suklaakastike tehtiin kaakajauhosta itse. Tässä on potentiaalia!

ARVOSANA 7,5
IMG_3615
Halloumi-hampurilainen. Nyt jytisi yllättävän kovaa! Lisukkeena tomaattisoosia ja jugurttisoosia, kasviksina eilisen salaatin jämät. Sämpylänä toimi mainiosti Pirkan esipaistettu kiviuunisämpylä.

ARVOSANA 8,5
IMG_3696
Broilerin rintafilettä fetalla, mangosalsaa ja riisiä. Mangosalsa maistui hiukan omituiselta, olisi luultavasti parempaa tuoreista mangoista tehtynä. Muuten perusmättöä.

ARVOSANA 7-


Parsakaalikettoa ja Setsuuri-leipää
(oppipuodista). Ei ollutkaan niin pahaa kuin odotin 🙂 Vetää kevyesti vertoja tavallisille PV-sopille.

ARVOSANSA 7+
IMG_3714

 

 

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s