Pääsiäisleipomus

Tein tänään rahkapiirakkaa ohjeella, jota en ole aiemmin kokeillut. Pieni pettymys pohjan suhteen. Peltinen irtopohjavuokani ei paista oikein rapsakaksi pitkästä paistoajasta huolimatta. Täytynee investoida uuteen vuokaan. Täytteessä rusinoiden sijasta pilkottua säilykepersikkaa. Appelsiinimehun sijasta sitruunaa, ei kuorta.

Pääsiäisviikon piristyksenä R:n tuomat tulppaanit parvekkeella. Kestävät viileässä pitkään eivätkä kissat syö yöaikaan…

 

 

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s