Kolmen tähden juuresateriat

Tällä kertaa pääosassa olivat kotitilan tuoreet juurekset. Ensimmäisessä kuvassa punajuuria ja porkkanaa nautittiin halloumin, jugurttikastikkeen ja paahdettujen auringonkukansiemenien kanssa. Mausteena jokaisessa ateriassa oli rosmariini.

juur1

Toisessa kuvassa tarjolla on lanttua ja porkkanaa ohuiden porsaan fileepihvien kanssa. Ensin juurekset keitettiin ja sitten paistettiin uunissa.

juur2

Kolmannessa kuvassa nautitaan lanttua ja porsasta. Lanttukuutiot on ensin keitetty ja sen jälkeen paistettu pannulla voin kera.

juur3

Jokainen juuresateria osui napakymppiin ja ohuet porsaanfileet olivat onnistunut kokeilu.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s