Kirjoneulevillatakki ja jämälankatossut

Edellinen kirjoneulontakokemukseni on jostain kymmenien vuosien takaa. Koskaan en ole neulonut kirjoneuletta tasona ja luulenpa etten tule neulomaankaan. Nurjan puolen neulominen ei ollut kovin miellyttävää. Tällainen villatakki kuitenkin syntyi Novitan ohjeella. Tulipahan opeteltua taskun tekeminenkin.

20150118_144745

Nappilistan jouduin tekemään kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla siitä tuli liian löysä. Vaihdoin pienemmät puikot ja laskin tarkempaan poimittavien silmukoiden määrän. Ohjeeseen olisin kyllä lisännyt vielä yhden napin. Napitkin on tilattu Novitan suosittelemasta paikasta, josta ne tulivat kotiin varsin nopeasti ja kohtuuhintaan. Linkki löytyy ohjeesta.

Ohjeen lankamäärä oli novitamaiseen tapaan taas hulppea. Kokonainen kerä sinapinkeltaista jäi käyttämättä. Toki sille käyttöä löytyy.

Yhteenvetona voin todeta, että kirjoneuleesta ja minusta ei tullut kavereita ainakaan vielä.

Välikäsityönä riemunkirjavat, eripariset jämälankatossut. Malli vähän samankaltainen kuin aiemmin esittelemäni. Nyt kärki neulottiin suljettuna neuleena ja tehtiin lopuksi sädekavennukset kuten sukan kärkeen.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s