Tartalettitehtailu jatkuu

Pääsiäisen kunniaksi valmistin makeita tartaletteja vaniljatäytteellä. Pohja on tehty tällä ohjeella. Täytettä on raikastettu rahkalla. Pohja voisi olla ohuempi, kuten oli Pumpsukan valmistamissa suolaisissa versioissa, joita hän itse tuossa alempana kommentoi.

Tartalettineitsyen pohja onnistui ohuudessaan nappiin, mutta suolaa huispahti tuttuun tapaan liikaa. Ulkonäkö oli siedettävä, mutta mozzarella ei oikein pelittänyt chorizon ohessa. Panostuotossuhde jää tartaleteissa harmittavan heikoksi.
Pohjien jäämistä Pumpsukka loihti jämätartaletit! 🙂 Persikka-mustikka ja sipuli-pekoni (Lipsakkaa oli…).

maisa12ttt

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s