Sitruuna-mustikkakakku

Toissapäiväinen synttärisankari sai täytettyjä lettuja ja tällaista keväistä kakkua. Ohje on Unelmien Talo & Koti -lehdestä 4/2015. Aika peruskahvikakkupohja, johon lisättiin mustikoita. Juuri uunista otettu kakku kostutettiin sitruunamehusta ja sokerista keitetyllä liemellä. Tomusokerikuorrutuksen nesteenä sitruunoista ja mustikoista puserrettu mehu.   Tämä kakku paranee vanhetessaan. Pirtsakka sitruunan maku sopii miedon mustikan seuraksi.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s