Punajuurisalaattia, minestronekeittoa ja possupataa

Seuraavassa kolme ruokalajia viime ajoilta, joista ainoastaan minestronekeitto on uutuus.

Ensimmäiseksi punajuurisalaattia päärynällä, auringonkukansiemenillä ja rucolalla.
liha3

Toiseksi minestronekeittoa tällä reseptillä. Lopputulos oli ihan syötävä, mutta loppupeleissä pasta imaisi lähes kaiken nesteen sisäänsä – ehkäpä nestettä oli alunperinkin liian vähän?
liha2

Kolmantena klassinen possupata, tällä kertaa garam masalalla ryyditettynä.
liha1

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s