Toukokuun herkkuja

Tällä kertaa parsaa syötiin risottona, jonka ohje löytyy täältä. Rapsakkana lisukkeena uunissa kuivatettu serranokinkku. Oikein onnistunut ja maukas ruoka.

Löysin lapsuudenkodista vanhan rosettiraudan ja sitähän piti kokeilla. Hauskaa puuhaahan tuo paistaminen oli. Söimme rosetit kahvin ja vaniljajätskin kera. Rosettien resepti Kinuskikissalta.

Erillissuhteemme on saavuttanut yhdeksän vuoden iän ja juhlistimme sitä perinteisellä kermakakulla. Tuontimansikat pääsivät täytteeseen mansikkahillon, rahkan ja kerman kera ja muutama jäi päällekin koristeeksi.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s