Pizza bianca ja viinimarjasorbetti

Pizzarintamalle haettiin vaihtelua valkoisesta pizzasta, jonka ohje oli uusimmassa Hyvä terveys -lehdessä. Ideana siis se, ettei pizzaan tule tomaattia.

Pohjaa esipaistettiin 7 minuuttia, päälle lisättiin sinapilla mautettu tuorejuusto ja pannulla paistetut porkkana, kukkakaali ja kevätsipulit, jotka oli marinoitu sitruunamehussa. Sitten päälle mozzarellaa ja pariksi minuutiksi uuniin. Viimeistely persiljalla. Vähän tunkkaisen oloinen maku tuli tuosta tuorejuustosta, vihannekset olivat hyviä ja rapsakoita. Vaatii totuttelua perinteisen tomaattikastikehässäkän jälkeen.

Kevyt jälkiruoka -osastolta kokeiltiin viinimarjasorbettia, josta tuli raikasta ja hyvää. Vain hellepäivä puuttuu. Vichynä vadelmanmakuinen versio.

Jäätelöistä testauksessa oli Suklaa Jymy ja Kolmen kaveruksen valkosuklaa-vadelma. Eka oli hyvää ja toka erinomaista.

IMG_4881

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s