Lehtikaalichipsit ja -piirakka

IMG_5036Lehtikaalista piti keksiä ruokalaji kokattavaksi. Päätin tehdä trendiruokaa, eli chipsejä. Tuli liian hapokasta 😦

Ruoti poistetaan ja kaali revitään sopiviksi suupaloiksi. Huljutetaan kaali öljyssä ja suolassa sen jälkeen, kun pesty kaali on kuivattu huolellisesti. Uunissa n. 15-20 min 150 asteessa.

Muita mausteita voi lisätä kokeilunhalun mukaan, mutta minä tirautin liikaa sitruunaa joukkoon.

Chipsit itsessään olivat ihan mielenkiintoinen kokemus, eli mitään inhoreaktiota emme kokeneet.

20150630_164419

Toisena ruokalajina tehtiin lehtikaalipiirakkaa. Pähkinöiden sijaan pinnalle ripoteltiin kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä ja tomaattia vähän väriksi. Kermaa ei myöskään käytetty- maito ja turkkilainen jogurtti (vajaa dl) ajoivat hyvin asiansa.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s