Mustikkainen kakku

Runsas mustikkasato pistää miettimään, miten näitä herkkuja oikein hyödyntäisi. 25 litraa on käsin poimittu ja se on kyllä kahden hengen talouteen jo riittävä määrä. Suurin osa on pakastettu ja yksi 4 l satsi keitelty hilloksi. Lisäksi on leivottu vanhoja tuttuja piirakoita ja mustikkakukkoa.

Tänään kokeilin Mummin mustikkakakkua, josta tuli varsin maukasta. Ohjeessa mainittu 35 minuutin paistoaika ei tosin meidän uunissamme riittänyt alkuunsakaan, vaan paistelin leivonnaista noin tunnin verran.

20150815_140933

säöl

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s