Kualjkiäryleet

Ensimmäistä kertaa tässä huushollissa tehtiin kaalikääryleitä. Kylläpä ne olivatkin hyviä puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera. Ohjetta vilkaistiin täältä.

Täytteeseen ei pilkottu kaalia. Jauheliha-riisiseos maustettiin grillausmaustella, meiramilla, suolalla ja mustapippurilla. Munakin jätettiin pois ja sen vuoksi täyte oli melko irtonaista. Paistamisen aikana kääryleitä valeltiin kolmisen kertaa. Kääryleet olivat uunissa 200 asteessa tunnin verran ja sen jälkeen vielä muhivat reilun puoli tuntia 100 asteessa ja tovin vielä jälkilämmössäkin.

20151203_141124

20151203_180300

 

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s