Paahtopaistia ja Trifle-jälkiruokaa

Paahtopaisti oli ensi kertaa kokeilussa. Reseptit otettiin tästä ja tästä. Lisukkeena valkosipuliperunat. Liha otettiin uunista, kun sisälämpötila oli 65 astetta. Ihan maistuvaa kaiken puolin.

IMG_5502

Trifle vetäistiin omasta päästä useiden ohjeiden silmäilyn jälkeen. Kulhoon ladottiin kerroksittain sitruunatiiviste-amaretto-sokerivesiliemellä kostutettuja ladyfinger-keksejä, vaniljalla, sokerilla ja mustikkahillolla maustettua rahka-kuohukermaseosta ja mustikoita. Sitruunaista makua saatiin lisää levittämällä keksien päälle vielä lemon curdia. Päälle raastettua tummaa suklaata. Ensi kerralla amareton tilalla kannattaa kokeilla jotain sitruslikööriä, mutta nyt sitä ei ollut. Ihan namia oli.

IMG_5506

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s