Kanaa, pestokastiketta, Duchesse-pottuja, keikauskakku ja paahtopaistia

Kananfileiden päällä on pestokermakastiketta. Duchesse-potut on tehty suunnilleen tämän ohjeen mukaan.

IMG_5756

Kettutytöllä oli muistoja lapsuuden keikauskakusta ja sellainen valmistui pääsiäisherkuksi tällä ohjeella. Kakun kaveriksi tehtiin vaniljakastiketta. Nam.

IMG_5762

IMG_5773

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s