Mies kun tulee siihen ikään…

… niin pitäähän sitä juhlistaa. Herkuttelu alkoi jo päivällä kinuskikakulla ja rieskarullilla.  Molemmat maistuivat herkullisilta. Kinuskikakussa pohjana viiden munan sokerikakku. Täytteenä kinuskimousse (kermavaahto, vaahdotettu kinuskikastike ja tuorejuusto) ja aprikoosihillo. Kakun ainoa miinuspuoli oli sitkeähkö kuorrutus.

20160423_091340

20160423_113114

Asiaan kuuluvaa rekvisiittaakin oli…kiitokset Aunelle niistä ja juhlajuomasta.

IMG_5812

20160424_153338

Pääruokana oli viherpippurijuustolla täytettyjä naudan sisäpaistikääryleitä, kukkakaalipyrettä ja hunajaporkkanoita. Nam. Juusto ei oikein pysynyt kääryleiden sisässä, mutta pääsi maustamaan kastiketta. Kukkakaalipyre ja porkkanat olivat suussasulavia. Tässä vaiheessa oli niin kiire syömään, että valokuvaus jäi vähän sivurooliin, mutta eiköhän tuosta otoksesta selvän saa.

img_5832

Jälkiruuassa itse tehtyä mustikkajäätelöä täydensi kakun täytteestä yli jäänyt kinuskimousse ja mansikkacoulis sekä paahdettu mantelirouhe. Jäätelö on maustettu mustikkaliköörillä.

20160423_184737

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s