Halpa pesto ja pestopasta

img_6319 Halvan ja hyvän peston saat tehtyä seuraavasti:

  • Puntti basilikan lehtiä pestyinä
  • Puoli pussia Gran Castelli juustoraastetta (halvin)
  • Reilusti suolaa, n. 1/2 tl
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • Sitruunamehua
  • Ripaus mustapippuria
  • Paahdettuja auringonkukansiemeniä, n. 0,7 dl
  • Öljyä sen verran, että peston juoksevuus on sopiva – ei liian ohut tai paksu, n. 1,5 dl

Laita kaikki ainesosat sauvasekoittimen astiaan ja pöristä valmiiksi. Tavoitteena ei ole täysin sileä tahna. Säätele koostumusta lisäämällä öljyä.

Pestopasta valmistuu seuraavasti.

  1. Paahda pikkuisen chorizomurua
  2. Paahda 70 g cashewpähkinämurua
  3. Keitä pasta kypsäksi
  4. Kokoa annos lisäämälle päälle pestoa, cashew ja chorizo, sekä Gran Castelli juustoraastetta

img_6324

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s