Broileri-juuressalaatti ja juustotarjotin

Pumpsukka valmisti Teresa Välimäen reseptillä pähkinäistä broileri-juuressalaattia. Ainesosat olivat omintakeisia ja ulkonäkö mainio. Annos olisi kaivannut jonkinlaista koossa pitävää runkohiilaria, vaikka yksittäiset ainesosat olivatkin maistuvia. Kana, herneenversot ja paahdetut cashewit eivät oikein pääseet parhaaseen loistoonsa makujen sekamelskassa. Ihan ok muonaahan tuo oli, mutta jälleen kerran julkkiskokkitason resepti kuulosti paremmalta kuin mitä todellisuus oli.

?????????????

Juustolautasella oli maistelussa useita makuja. Löysimme Prismasta valmiin tapaslajitelman, joka koostui seuraavista juustoista: Don Bernardo manchego viejo, Gran Capitan curado, Gran Capitan semicurado ja El Ventero tierno. Keskellä vielä Castello Golden punavalkohomejuusto, joka oli erityisesti Pumpsukan makuun. Kettutyttö oli jo ennestään manchegon ystävä, mutta hyvin maistuivat muutkin juustot, erityisesti pidempään kypsytetyt. Samasta kaupasta löytyi myös hillolajitelma: aprikoosi, neljä marjaa, viikuna sekä granaattiomena-vadelma.  Kyytipoikana oli jouluista australialaista Cabernet Sauvignonia. Lisäksi hedelmiä ja paria sorttia keksejä.

20161203_190810

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s