Porkkanamuffinit

Suhtaudun varsin epäilevästi kaikkiin ”kevennettyihin” leivonnaisiin, mutta nämä porkkanamuffinit yllättivät positiivisesti. Taikinaan laitetaan rasvaksi ainoastaan desilitra öljyä. Lisäsin hieman murskattuja mantelilastuja taikinan joukkoon ja puolet sokerista oli tummaa ruokosokeria. Kuorrutuksen valmistin rahkasta, tomusokerista, vaniljasokerista ja sitruunatiivisteestä näppituntumalla. Ei siis lainkaan voita eikä tuorejuustoja. Ohjeesta tulee 12 kolon muffinssipellillinen. Raikasta, mehevää ja hyvää! Eikä tarvitse vatkata.

20170112_120206

Aiemmin olen valmistanut suosikkiani porkkanakakkua, johon lisättiin myös ananasta. Sekä muffinit että porkkanakakku ovat parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä.

Mainokset


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s