Runebergin tortut

Näitähän on tullut lähes joka vuosi tehtyä, mutta ohje on vaihdellut. Edellisen torttupostauksen linkki ei enää johtanut reseptiin, joten tässä nyt tämänvuotinen versio. Ohje löytyy täältä. Tällä kertaa tortut kostutettiin ohjeen mukaisesti rommi-vesi-sokeriliemellä. Karvasmanteliöljyn jätin pois ja osan piparkakkumuruista korvasin korppujauhojen ja kardemumman seoksella. Hyviä tuli.

Advertisements


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s